RO Study
👤
Vchitaru
Vchitaru
25-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Siviul personajului "Mara"
Răspuns :
Mihaelasavi
Mihaelasavi
26-11-2014
Mara era o femeie vădana cu 2 copii, voinica ,vânjoasa, puternica care lupta pt .ale oferi copilor ei un trai mai bun,însa fiica ei Persidea era o fata care a fost data la mănăstire si crescuta in grija macilor .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Denumiti Trigliceridele Optic Active In Compozitia Carora Intra Acidul Palmitic, Stearic Si Oleic Carepierd Prin Hidrogenare Activitatea Optica. Precizati Cum S
Specifica Trei Caracteristici Ale Creației Lu Dumnezeu.va Rog Urgent Dau Coroana
2) Regarde Les Photos Et Compte.À La Cantine, Il Y A ...... Élèves En Blanc.Dans Le Gymnase, Il Y A ....... Élèves En Vert. Ex 2 , Dau Coroana
Corectează Greșelile Din Enunțurile De Mai Jos.a. Ce A-ți Fi Făcut Voi În Locul Meu, Dacă A-ți Fi Văzut Comportamentul Violent Al Bărba-tului? B. Cred Că Ași Ve
Va Rog Am Mare Nevoie.
Chimie ...............Dau Coroană
Mă Poate Ajuta Cineva? Vă Rog Din Suflet! Redactează O Notă De Jurnal,de Cel Puțin 150 De Cuvinte,în Care Să Relatezi O Experiență Despre Un Joc,care Să Cuprin
Denumiti Trigliceridele Optic Active In Compozitia Carora Intra Acidul Palmitic, Stearic Si Oleic Carepierd Prin Hidrogenare Activitatea Optica. Precizati Cum S
Vă Rog Cine Poate Să-mi Rezolve Toată, Va Implorrrrrrrr dau Coroana Și 13 Pct
Subliniază Cuvantul Din Enunțurile Date In Ce Situatie Nu Apare Acest Cuvant a-ti Iubi Aproapele Este O Dovada De Bunatate el Continua A Face Bine Celor Neajut