RO Study
👤
Bibano
Bibano
03-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Rezultatul calculului: x^2+x^2=?
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-02-2017
x² + x² = 2x²
........................
Answer Link
Аноним
Аноним
03-02-2017
x²+x²=2x² sau x²+x²=x²(1+1)
=x²*2<=>2x²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Mai Bine Dau Coroana Si Ii Multumesc.Imi Puteti Spune 4 Propozitii Cu S-ai .Am Sa Va Multumesc
Va Rog Frumos Ajutatima .
Ex 2 3 4 5 6 Pls Dau Coroana Si Va Ajut Si Eu
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Text Cu Titlul: Daca Sufletul Ar Vorbii !! Va Rig Sa Ma Ajutati ! Tema E Pe Maine !! Va Rooog !
Descrie O Zi Din Viata Ta De Scolar Folosind Urmatoarele Cuvinte: Devreme, Zilnic, Corect, Fireste, Deseori, Bineinteles, Acasa Tirziu. URGENT!! PRIMUL CARE SCR
Explicati Ce Sugereaza Folosirea Ghilimelelor In Exemplul De Mai Jos : Si Zicand ,, Dumnealui '' , Mama Mi-arata Razand Pe Domnul Maior.
Alcatuieste Propozitiile Dupa Schemele Propuseva Rog Din Suflet Ajutor1) P.s.+p.+s.2) S.+p.+s.
Help.... Best Friend Asked You To Give Him Some Advice About A Problem Diet And You've Decided To Have Replied In A Short Email ... Cel Mai Bun Prieten Te-a Rug
Calculati: a)1 Intreg Si 8 Pe 9+3intregi Si 4 Pe 15 b)-7 Pe 16+5 Pe 24 c)12 Pe 35*(-5 Pe 6) d)11 Pe 12/1 Intreg 7 Pe 15 dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns!!!!
Numere Pana La 80 Care Sunt Divizibile Cu 7, Si Explicat De Ce Anume Sunt Divizibile