RO Study
👤
Neagra2
Neagra2
03-02-2017
Limba română
a fost răspuns
imi trebuie urgent ...
repede va rog
Răspuns :
Andreeadea0782
Andreeadea0782
03-02-2017
stai -stare,a sta jos;;;; sa te pieptene -miscare ,a pieptana;;;sta-stare,a sta;;;;;;ce-ai fi ravnint -miscare,a ravni;;;;;era -stare ,a fi;;;;erau-stare,a fi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează Un Eseu De Minimum 300 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Particularități Ale Unui Text Narativ Dintr-o Operă De-a Lui Mihail Sadoveanu. În Elaborarea E
Alcatuește O Problemă După Schema Dată Și Rezolv-o Cu Plan. 1 P. ... ?lei 3p. ... 18lei ?p. ... 48lei
5 @I Feel Bad. 2. What's The Problem? A. I Like Music B. I Feel Good. (I Cannot Eat. I Have A Stomachache. 3. What Do You Feel? B. I Feel Sick. A. Yesterday 5.
VA ROG SA IMI EXPLICATI PENTRU UN COPIL DE CLASA A DOUA!!!Diferența A Două Numere Este 36 Dacă Împarți Primul Număr La Al Doilea, Obții Câtul 3. Află Numerele.
2. Se Consideră Funcția F:R-R, F(x) = 3x + 3. A) Aflați Coordonatele Punctelor De Intersecţie Ale Graficului Cu Axele De Coordonate Şi Reprezentați Grafic Funcț
Ajutor..... Dhhxbxbxbx
In Figura De Mai Jos Este Reprezentat Schematic Un Stâlp (AD) Ancorat Cu Ajutorul A Două Cabluri (AB Şi AC ) Care Formează Un Unghi De 90°. Ştiind Că Punctele B
Daca Am Aduna 476 Dm La Latura A Unui Romb,am Obține Un Număr De Două Ori Mai Mare Decât Perimetrul Rombului.Pune Întrebări,apoi Rezolva
12. Piramida Patrulateră Regulată Cu L=16 Cm Şi H=9 Cm Este Echivalentă Cu O Prismă Triunghiulară Regulată Cu L=8 Cm. Aflați: A) Înălțimea Prismei; B) Aria Tot
Analiza Surselor Vizuale A DRENC OR 11. CARACA Gallions XV P U t I MOLDOVA 6.00 MOLDOVA 1.00 Timbre Cu Corăbii Ale Lui Cristofor Columb. Inscripții: 500 De ani