Răspuns :
Vacanta dintre semestre este frumoasa ,dar prea scurta.Dar ce as vrea eu sa fac ar fi sa merg la munte.Acolo vreau sa admir inaltii munti,sa inspir aer curat,sa ma dau cu sania si poate sa imi fac si prieteni.Asta as face luni.Marti o sa imi vizitez verisoara.Am auzit ca are un catelus foarte mic si blanos.O sa ne jucam impreuna.Miercuri,dupa atata distractie o sa continui temele pe care l-am inceput de duminica.Joi as prefera sa o ajut pe bunica la o porajitura gustoasa.La prajitura mea preferata Alba-ca-zapada.O sa ne distram in timp ce o facem.Vineri o sa termin lectile si o sa ma duc la ziua unei colege,Denisa.Acolo ne vom juca toate fetele.Dar aceasta zi de joi 1.02.2017 va ramane printre amintirile mele.Azi copii se bateau cu bulgari iar eu su colegele am fugit si ne-am ascuns.Dar dupa ore am,mers la magazin.Am mers cu o colega la o doamna pe care o cumosteam sa o sune,pe mama,ei pentru ca ea sa foarte departe.Apoi ne-a mai tinut ca sa ne puna mediile in carnet.Apoi am mers iar la,magazin sa isi ia colega mea al doliea penar.
Abia astept sa vina vacanta.Vacanta este o bucurie pentru copii.
Abia astept sa vina vacanta.Vacanta este o bucurie pentru copii.