RO Study
👤
Lebardus
Lebardus
01-02-2017
Matematică
a fost răspuns
5/1+9/8+5/2 va rog ofer 16 puncte
Răspuns :
Anne261
Anne261
01-02-2017
19 /11 sper ca te -am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Basm De Citit: "Povestea Lui Harap Alb"•Titlul Operei Literare "..........", (doar Dacă Are Operă) Autorul ..........•Subiectul Operei / Conținutul (rezumatul)•
9 Găseşte 4 Numere Consecutive A Căror Sumă Împărţită La 7 Ne Dă Câtul 27 Şi Restul 5.
VAAAAAAAA ROGGGGG! OFER COROANA! Cre Este Morala Textului Momo?
13.Precizează Felul Predicatelor Din Secv.:Nu-i Nicio Primejdie,răspunse Ea,șopârla Aleargă Ca Gândul...iată Secretul
6. În Trei Lăzi Sunt 98 Kg De Prune. În Prima Ladă Sunt 36 Kg, În A Doua Cu 2 Kg Mai Multe, Iar În A Treia Ladă, Restul. Câte Kilograme Sunt În A Treia Ladǎ?
Care Este Latimea Unui Dreptunghi,daca Lungimea Acestuia Măsoara 23 M,iar Perimetrul Dreptunghiului Este De 56 M?
Trei Propozitii Cu Pronume Personale Neaccentuate Cu Functii Sintactice Diferiteva Rog Am Examen!
Citeşte Cu Atenție Textul Următor: un Fecior Leneş, Pe Iliuţă. Trăia Odată Într-un Sat Un Potcovar Harnic, Pe Nume Petcu. Toţi Sătenii Il Prețuiau. El Avea Într
Danait- Cine Mai Este Si Asta , Mi-a Sters Doua Raspunsuri Care Erau Corecte Si Unul Era F Apreciat De Multi , Avea Șaizeci Și Ceva De Inimi Si Nici Nu Pusese E
Suma A Trei Numere Este 420. Dacă Din Fiecare Număr,atunci Cele Trei Numere Nou Obținute Vor Fi : 107, 108, 109. Care Sunt C