RO Study
👤
Lau21trolls
Lau21trolls
01-02-2017
Matematică
a fost răspuns
???????2+2x2-2+2÷2 ??????
Răspuns :
PoKeD
PoKeD
01-02-2017
Raspunsul este 5, intai se fac inmultirea si impartirea
Answer Link
Neliutzza1611
Neliutzza1611
01-02-2017
2+2×2-2+2÷2=
=2+4-2+1
=2+2+1
=5
SPER CA TE.AM AJUTAT! :)) ♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-un Parc Se Joaca Copii Si Căței,în Total 8 Capete Si 22 De Picioare.Numarul Copiilor Din Parc Este?
Imaginează-ți Că Ești Un Prieten Al Lui Ionuţ Şi Ieşiţi Împreună În Parc. Redactează Un Tes descriptiv, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Jocul Tău
Alcătuiește O Propoziție Cu Unul Dintre Cuvintele: Prieten,piciorul,colț Vă Rog Mult!
Construiește Două Enunțuri În Care Verbul A Fi Să Aibă Valoare Predicativă Și Impersonală VA ROG ESTE URGENT
8 Este O Zi Frumoasă De Vară. O Familie Își Petrece Împreună O Zi De Vacanţă. Privește Șirul De Ilustrații De Mai Jos Și Alcătuiește Un Text, Răspunzând La Într
32. La Un Magazin Alimentar S-au Adus 650 Kg De Făină, În Prima Zi S-au Vândut 180 Kg, Iar A Doua Zi Cu 35 Kg Mai Mult . Ce A Rămas S-a Vândut A Treia Zi. Câte
Pbinfo 3738 NewYork Cerința Doru S-a Mutat În New York Și Își Caută O Nouă Locuință Specială În Perimetrul Străzilor Numerotate Cu Numerele Distincte De La 1 La
Ex 1 Va Rog ❤️❤️❤️dau Coroana
Îmi Poate Da Cineva Formulele De La ,,Relațiile Lui Viete" ,dar Acelea Cu S^2 -2P, Etc? Eu Nu Le Mai Am Și Îmi Trebuie.
EX2 SI 3 VA IMPLOR DAU COROANA