RO Study
👤
Lau21trolls
Lau21trolls
01-02-2017
Limba română
a fost răspuns
help Cinderella
timpul
locul
personajele
Răspuns :
FalicityForNow
FalicityForNow
01-02-2017
Timp dimineața și seara
Loc acasă la ea și la bal
Personaje mâna surorile printul Cenușăreasa regele sfătuitorul gărzile șoarecii vrăbiile și pisica numita Lucifer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Complete The Sentences Using Each Of The Adjectives Below With The Correct Preposition.-frihtened -different-worried- Proud-angry Keen1.His Father Was ...
Calculati( Nu Amestecati Rezolvarile) : A) 14-2*x>6 B) 3*x+10*60≤639 C)(9-2²)⁴:5³ . Va Rog Repede! Dau Funda La Care E Corect Si Neamestecat.! Va Rog Frumos!
Cum Descompun , Doar Sa Descompun , Ax+bx+ay+by= ?
Un Calator Sta In Primul Vagon Al Unui Teren Aflat In Miscare .Dati Exemple De Repere Fata De Care Calatorul Se Afla In Repaus.
Am Si Eu Nevoie De Ajutor!ProblemaUn Om Ajunge La O Rascruce De Drumuri.Acolo Se Intalneste Cu Niste Gemeni,unul Spune Adevarul Si Altul Minte.Ce Intrebare Treb
Subliniati Vb La Moduri Nepers Din Urm Enunturi Precizati Modul Si Functia Sintatica noi Avem De Scris Exercitiul cu Vointa Sa Putea A Depasi Orice Obstacol av
O Lada Cu Prtocale Cantareste 15 Kg Iar O Lada Cu Lamai 11kg.intr-un Depozit Sunt 64 De Lazi Cu Portocale Si 78 De Lazi De Lamai.din Care Fel De Citrice Sunt Ma
Un Dialog In Engleza Minim 17 Enunturiin Engleza
Care Este Suprafata Encefalului Si Justificati De Ce,comparativ Cu Oasele Fetei,cutia Craniana Este Mia Mare...
Precizat Modul Verbului Am Adormit