RO Study
👤
Nbadrajan
Nbadrajan
01-02-2017
Matematică
a fost răspuns
0 e cifra sau numar
Răspuns :
Dariaoana
Dariaoana
01-02-2017
0 este cifra deoarece este se numeste numar dintr-o singura cifra
Answer Link
Magi2004
Magi2004
01-02-2017
e cifra deoarece este format dintrun singur element
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Prepozitiile Care Cer Cazurile Dativ, Acuzativ, Genitiv? Il Ajut Pe Fratele Meu Si Nu Mi Le Mai Amintesc Prea Bine.
Alcatuiti O Propozitie In Care Conjunctia ,,sau'' Sa Asigure Un Raport De Coordonare Intre Doua Complemente Directe.
1. Ana Toarna Sucul Din Doua Sticle In Pahare De Aceelasi Fel. Fetita Umple 8 Pahare Cu Suc De Mere Si 10 Pahare De Suc De Portocale. Care Sticla Este Mai Mare
La O Gradinita S-au Adus 2 Bidoane A Cate 1 Dal De Lapte Fiecare . S-au Folosit 8l La Micul Dejun , Iar 30 Dl S-au Folosit Pentru Prepararea Unor Prajituri.Cati
Complete The Comprisons Using The Adjectives In Brackets.1.Windsurfing Is ... Than Waterskiing.(exciting)2.Which Is ... City In Your Country ? (beautiful)3.His
Alcatuiti Enunturi,in Care Verbele:a Fi,a Parea,a Ramane,a Insemna, A Iesi,a Ajunge Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Predicat Verbal.
Spune Toate Numerele Mai Mici Decit 100 Care Au . Cifra Zecilor5,cifra Unitatilor5,cifra Zecilor 9 Cifra Unitatilor 9
O Nuvela Despre Noroc Si Chinion
Un Dreptunghi Are Perimetrul 127 M Si Latimea Cu 4,8 M Mai Mica Decat Lungimea.Calcaulati Aria Dreptunghiului.Va Rog Ajutor!
Va Rog Sa Imi Spuneti Antonimele Cuvintelor: Smerenie, Pocainta, Prihanit(pacatos), Prigonit, Plata