RO Study
👤
Joni28
Joni28
01-02-2017
Matematică
a fost răspuns
numarul al carui sfert este 120
Răspuns :
Distruf
Distruf
01-02-2017
x:4=120
x=120×4
x=480-nr cautat
Proba:480:4=120
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Este 63. Știind Că Unul Dintre Numere Este De 8 Ori Mai Mare Decât Celălalt, Află Fiecare Număr.
De Facut O Problema Dupa Aceste Date 56÷7+309
Uniți Prin Săgeți Fiecare Cifră Corespunzătoare Enunțurilor Din Coloana A Cu Litera Care Indică Răspunsul Corespunzător Aflat În Coloana B COLOANA A1.-36:(-6+12
Se Consideră Funcţia G : {0, 1} → {-1, 0}. Stabiliţi Dacă Următoarea Formulăeste Lege De Corespondenţă Pentru Funcţia G:a) G(x) = -x;b) G(x)=x².
Am Cateva Exercitii Legate De Vectori Si Trigonometrie La Care Ar Fi De Ajutor Un Raspuns, Am Incercuit Cu Rosu Un Subpunct Deoarece Doar Acela M-a Blocat. Mult
Mihai Are Un Cos Plin Cu Mere Si Pere, In Total 104 Fructe.numarul Merelor Este De 3 Ori Mai Mic Decat Al Perelor . Cate Fructe De Fiecare Fel Are Mihai?
Delimiteaza Textul "La Medeleni" Dupa Ionel Teodoreanu In Fragmente (vezi Poza).
Aratati Ca Frectia Ordinara 23supra6 Se Transgorma Prin Impartire In Fractie Zecimala Perodica Mixta.
Formulează O Solicitare Către Prietenul Tau,pe Care L-ai Întâlnit In Parc.
Pune Semnele De Punctuație Alo Salut Maria Hei Unde Ești Salut Done Oh Sunt Ân Drum Spre Școală Brr Ce Frig E Ei Doamne Doar Nu Ești La Polul Nord Ha Ha Cred Că