RO Study
👤
BogaBro
BogaBro
01-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Un anunt la limba romina tema la dorinta
Răspuns :
Ria2005
Ria2005
01-02-2017
Bună ziua .Ași dori sa va anunț ca copii corul se la biserica vând prăjituri ci 2 lei punguta. Va așteptăm cu mult drag la intrare în internat,generala și liceu .
Va mulțumim!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pls Traduceti In Franceza Asta:Casa Mea De Vis Ar Fi Mare Si Pe Un Munte.Pe Langa Asta Ar Avea 2 Bai 3 Dormitoare O Sufragerie, O Bucatarie Si Un Subsol. Asta A
HUWсорсиусa Sau SdulJOC • Completează Careul. Descoperă Cuvântul De La A La B.1. Unitatea Principală Pentru Măsurarealungimilor...2. Un Kilogram Este Egal Cu 1
O Cerere Informală Către Un Prieten!DAU Coroana URGENT!!VA ROG !!!
Ce Rezistență Adițională Trebuie Conectată În Serie Cu Voltmetru Astfel Încât Tensiunea Să Devină 9,8 V Dacă N(domeniul De Măsurare)= 25?
Calculați Masele Moleculare Pentru Urmatoarele Subst. Na2O,Al Po3,Ba3(PO4),H Cl,Cu O,Ag Cl,K3 PO4,SO2,CO O2,AG NO3.VA ROG REPEDE
2,4 M =.......cm=2400.... 2,4m^2 =..dm^2 =0,00024...^2 2,4m^3=......dam^3 = 2400000 .....^3
Care Sunt Toate Calităţile Fizice Și Morale Ale Lui Ștefan Cel Mare?? Vă Rog Spuneți-mi.
Cine Mă Ajută Urgent?Dați-mi Va Rog Definiții Pentru Cuvintele : Istoria, Biologia, Educație Fizică, Limba Engleză, Muzica, Chimie, Dezvoltare Personală, Consil
Mișcarea Pământului I Jurul Soareluise Numeste
Calculati 1.(8)+2,(7)+3,(6)+......+7,(2)+8,(1)