RO Study
👤
Pisicornul6
Pisicornul6
01-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Cele încerc uite!!(>ω<)
Răspuns :
Semerus
Semerus
01-02-2017
[tex]problema 9 \frac{4}{6}, \frac{6}{9}, \frac{8}{12} \frac{10}{15} \frac{12}{18} \frac{14}{20}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mic Numar Natural Care impartit Pe Rand La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De 0 Este Egal Cu ... .
Dau Coroana Si Vot De 5 Stele!! Daca Ma Ajutati Vreau Rezolvarea Completa! PRETUL UNUI ARTICOL A FOST REDUS CU 5%. DUPA O PERIOADA DE TIMP ,PRETUL ACELUI ARTICO
Ce Cerea Mantuitorul Oamenilor Pt Ca Sai Vindece? Argumentati In Maxim 20 De Randuri De Ce Se Numeste Pe Sine Iisus ,,lumina Lumii,,? Monumente Ale Sfintei Tra
Suma A Două Numere Este138,iar Diferenţa Lor Este De 4 Ori Mai Mare Decîtnumărul Cel Mai Mic .află Cele Două Numere.
Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Unui Cub Este Egala Cu 9,6 Cm Lungime Muchiei Cubului Este Egala Cu: A 0,8 B 8 Cm C 80 Cm D Alt Raspuns .Care Varianta E Corec
Calculati Pe X,y,zsi Pe A,b,c Stiind Ca:x*y*z=24. X*Y=6. Y*Z=8. A*B*C=63. A*B=7. B*C=63
Ce Masura Are Complementul Unui Unghi Al Carui Suplement Are Masura De 140 Grade ?
Heii Vă Rog Frumos Să Mă Ajutațiiiii,am Nevoie Să Știu : Passe Compose cum Se Formează Și Cum Se Aplică În Propoziție (exemple)Present,formulă Și Tot La Fel Cum
Scrie Un Dialog Folosind 3 Numerale
De compus o Poezie despre alcool