RO Study
👤
Schiopumihn
Schiopumihn
31-01-2017
Limba română
a fost răspuns
ce sens opus are cuvantul acum?
Răspuns :
Scam
Scam
31-01-2017
sensul opus este in viitor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Completează Cadranele M-a Impresionat Am Rămas Nedumerit (a) Am Trait Emoții De Am Admirat
Calculează După Model
Bunica Are În Curte 54 De Păsări Găini Rațe Și Gâște Numărul Gâștelor Este De Trei Ori Mai Mic Decât Al Rațelor Iar Găini Sunt Cu 12 Mai Multe Decât Rațe Câte P
2 Complete The Sentences. Put The Words In Brackets Into Positive Or Negative Comparative Or Superlative Forms. Remember That You May Also Need To Include Than
Scrie În Ordine Crescătoare Toate Numerele Formate Din Zeci Și Unităţi La Care: A) Numărul Zecilor Este Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu O Cifră; B) Numărul Z
Analizeaza, In Caiet, Substantivele Din Propozotiile De Mai Jos, Dupa Modelul Dat. A) I-am Intrebat Pe Prietenii Mei Despre Catelul Gasit. B) Ascult O Melodie F
Trasează Un Cerc Și Împarte L În Patru Părți Egale Împarte Fiecare Porțiune Obținută În Două Părți Egale Și Decupează Una Dintre Părțile Obținute A Ce Fracție D
SUBIECTUL Al III-lea 40 De Puncte Imaginează-ţi Că Gabriel, Personajul Din Textul A, Devine Coleg Cu Peter, Personajul Din Textul B. Scrie Un Text Narativ, De M
Într-un Triunghi Dreptunghic ABC, Dreapta DE Este Paralelă Cu Latura AC, Iar Punctele D Și E Se Află Pe Laturile AB Și BC, Respectiv. Știm Că Lungimea Segmentul
Почему Румыния Должна Была Уступить Часть Своих Тереторий В 1940году