RO Study
👤
Yryna341
Yryna341
31-01-2017
Matematică
a fost răspuns
16+1pe 4= Mulțumesc
Răspuns :
Stefansangeorzan
Stefansangeorzan
31-01-2017
=65 pe 4. ..............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut,Am Primit O Problemă De Geometrie Pe Care Nu Știu Să Fac, Vă Rog Ajutați-mă:Ipoteză:ABCD - Paralelogrram;E - Mijloc [BC];F - Simetricul Lui A Față De E.Co
Care Este Sensul Cuvintului Clara Din Versul Acesta?Tu Vii Negresit Din Calea-lactee orice Fulg Al Tau Fiind O Clara Scinteie
Suma A Trei Numere 72.454.Primul Numar Este De Trei Ori Mai Mic Decat Al Doilea Si De Patru Ori Mai Mare Decat Al Treilea.Calculati Numerele.
Tema cu Titlu ,,jurnalulmeu,,,-exemplu
Cum Rezolv Problema Asta? Evalueaza Lungimea Maxima A Unui "lant Molecular" Format Din Molecule Cuprinse Intr-un Pahar Cu Apa (V=200 Cm Cub),presupunand Ca Mole
Demonstrati, Prin Cel Putin Trei Argumente Ca ,, Povestea Lui Harap-alb,, Este Un Text De Fictiune.
Patru Frati,Mircea,Radu,Laurentiu Si Ciprian Au O Suma De Bani. Laurentiu Are De 5 Ori Mai Putin Decat Radu,Radu De Doua Ori Mai Mult Decat Mircea,iar Mircea De
B) [ - 1 Supra 9 ] + 7 Supra 3=c) +3 Supra 8 + [ - 5 Supra 4] =d) (+14) + (-3,24)=ajutor :* ??
Ajutatima Va Rog Sa Criu Un Eseu Cu Tema ,,Literaturase Intimpla Atunci Cind Niste Intimplari Se Transforma In Cuvinte"
Scrie Numarul De Forma Abcdef,care Indeplineste Simultan :a Este Predecesorul Lui 8,cifrele Miilor,sutelor Si Zecilor Sunt Numere Consecutive Pare,iar Suma Tut