RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-01-2017
Engleza
a fost răspuns
la c) si d) va dau coroana
Răspuns :
A344deni
A344deni
31-01-2017
C.)Ce face el in fiecare seara.
D.)Ce face el in fiecare weekend
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Concentratia De Ioni Hidroniu Pentru O Solutie Ce Prezinta Urmatoarele Valori Ape PH-ului:a) 1b) 13c) 7
(Xpatrat -2x +3)totul Patrat. Stiu Formula, Problema E Ca Nu Stiu Ce Semne Sa Pun. Am Scris Xpatrat Totul Patrat - 2x Patrat + 3 Patrat De Aici Nu Mai Stiu Ce
Calculeaza Concentratia De Acid Acetic Si De Ioni Acetat Din Urmatoarele Solutii:a) 0,1 Moli Acid Acetic CH3COOH, Si 0,12 Moli Acetatde Sodiu, CH3COONa, Intr-un
C = {x E Z | 12/xe Z Si | X | =-x} D = {x E Z* | X-1 < 3 Si 6/x-2 E Z} Determinati Elementele Multimilor.
Text Argumentativ Despre Rolul Destinului In Existenta Umana si Modul In Care Pastrarea Inocentei Influenteaza Personalitatea Umana . Multumesc Anticipat !! :)
Rezolvati Exercitiile:1.Numarul 4^2 : 2^3 + (-5^5)^10 : 5^49 - 35^0 + 0^35 Calculate Este?2.O Coarda A Unui Cerc De Centru O Si Raza R=20cm, Are Lungimea De 32
Bunica Are 3 Nepoti.George Este Cel Mai Mic,iar Maria Are Cu Cinci Ani Mai Mult Decat George Si Cu Trei Ani Mai Putine Decat Paul.Stiind Ca Totii Nepotii La Un
Calculeaza Concentratia De Acid Acetic Si De Ioni Acetat Din Urmatoarele Solutii:a) 0,1 Moli Acid Acetic CH3COOH, Si 0,12 Moli Acetatde Sodiu, CH3COONa, Intr-un
Campul Semantic Al Calatoriei Expresiile/locutiunile De Mai Jos S.au Amestecat .descopera Fiecare Sintagma ,trasand Sageti Intre Casetele Potrivitebataie De Ved
Calculati:a) (-1)²²²+(-1)⁵⁶⁷+(-1)¹⁴³b) (-1)¹⁰⁶ X (-1)⁶⁷⁴ +(-1)¹⁴⁹c) (-1)¹³⁴²-(-1)⁸⁹⁶+(-1)²⁰⁰⁰d)(-1)⁷⁶⁵ : (-1)⁶⁷⁵+(-1)⁵⁶⁷-(-1)⁶⁵⁷Va Rog, Cu Rezolvare Completa.