RO Study
👤
Gicu26
Gicu26
31-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Un cuvant inrudit cu peste
Răspuns :
SoyLuna190
SoyLuna190
31-01-2017
peste-pescar
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Anycamy90
Anycamy90
31-01-2017
peste -pescarie
SPER CĂ TE-AM AJUTAT !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati Urmatoarelor Subiecte Multiple Predicate Nominale Ale Caror Nume Predicative Sa Fie Exprimate Printr Un Substantiv Sau Adj,plopul Si Salcia,fluturi Si
Cel Mai Mare Numar Natural De Sase Cifre Diferite Avand Cifra Miilor 8
O Comparatie Intre Africa Si Europa
Se Toarna 57 L De Ulei In Sticle De Cate 75 Cl.Câte Sticle Sau Folosit? va Rog E Urgent Dau Coroana
Dublul Unui Numar Se Obtine Inmultind Acel Numar Cu.......... dublul Reprezinta De .........mai .......... triplul Unui Numar Se Obtine Inmutind Acel Numar Cu .
UN GOSPODAR ARE 80 DE PASARI:DE3 ORI MAI PUTINE GAINI DECAT GASTE DE 4 ORI MAI MULTE CURCI DECAT GAINI.CATE PASARI ARE DE FIECARE?
Scrie Mai Multe Variante Posibile Pentru A Achita Suma De 43 Lei,folosind Monedele Si Bancnotele Invatate. Am Nevoie Urgent Varog Frumos
URGENT Propozitii In Franceza Si Traduse In Romana Cu : longue,aigue,douce,fausse,fraîche,Favorite,publique,beaux,amicaux,banals,navals,fatals,folle,molle. Va R
Alcatuiti Propoziti In Care Subiectul Sa Fie Exprimat Prin Urmatoarele Cuvinte Card Stoluri Ambele Toti Nimeni Nici Unul. Repede Va Rog
Ce Inseamna:au Terme De La Classe De Terminale,le Bac Dans La Specialite Choisie.