RO Study
👤
Mikiiva
Mikiiva
31-01-2017
Informatică
a fost răspuns
Problema 35 case or if
Răspuns :
Vlad0Giusca
Vlad0Giusca
31-01-2017
int a,u;
cin>>a;
u=a%10;
if(u==1)
cout<<1;
if(u==2)
cout<<4;
if(u==3)
cout<<9;
if(u==4)
cout<<6;
if(u==5)
cout<<5;
if(u==6)
cout<<6;
if(u==7)
cout<<9;
if(u==8)
cout<<4;
if(u==9)
cout<<1;
//imi pare rau nu stiu pascal dar stiu c++
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fierul Chimic Pur Se Obtine Prin Reducerea Oxidului De Fer (III) Cu Hidrogen. Calculeaza Ce Cantitate De Oxid Este Necesara Pentru A Se Obtine 168 G Fier Pur. C
Precizati Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimasi Cazul Acolo Unde Este NevoieAvramia, de Gaina, aburind, Sale, de Zamă, de Sarmale, plecata, gustand,
812,5 Zn De Puritate 80 % Reactioneaza Cu O Solutie De Acid Clorhidric utilizata De Concentratie 36%. Determinati :a.masa De Zn Pur ;b. Masa Solutiei De Acid Cl
Am Nevoie De O Poezie Despre Plante (plzz)
Un Alpinist Are De Parcurs Un Traseu Cu Lungimea De 35 De Km.Daca A Mers 45% Din Drum.Aflati Cati Km Mai Are De Parcurs.
URGENT!!va Dau 20 De Pct Si CoroanaSe Considera Unghiurile Adiacente <AOB,<BOC,<COD si <DOE,astfel Incat M(<BOC)=30*.Stiind Ca [OB Este Bisectoar
Am O Problema La Matematica Ma Puteti Ajuta ?....La O Stana Sunt 864 De Oi Albe Si Negre. Cate Oi Albe Si Negre Sunt, Daca Numarul Oilor Albe Este Cu 60 Mai Ma
Alegeti Varianta Corecta:"Muzica Se Creeeaza:a)din Sunete Separate;b)din Raporturi (relatii)dintre Sunete.
De Adus La Forma Cea Mai Simpla Expresia (√11+6√2-√11-6√2)²va Rog Mult
Transcrie Din Text Expresiile Prin Care Autorul Atribuie Insusiri Omenesti Lucrurilor Si Fenomenelor Naturii Din Textul Iarna De Barbu Stefanescu Delavrancea.SU