RO Study
👤
Cristibeciu
Cristibeciu
30-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Scrie un popor de azi și de ieri
Răspuns :
Mh13
Mh13
31-01-2017
romanii de azi si dacii de ieri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva 1\1•2+1\2•3+1\3•4........1\100•101 = ( \ Bara Asta Inseamna)
Castelul Banffy Din Comuna Bontida, Judetul Cluj, Este Considerat Cel Mai Mare Castel Dintre Cele Transilvanene, Purtând Si Denumirea De Versailles-ul Transilva
Fie Multimea M={-3;+7;-2;+3;-1;0;+1;+2;+5}.Determinați Multimile: A={x €M| |x|<4} B={x €M| |x|< Sau Egal Cu 2} C={x €M| |x| =x} D ={x€M| |x|=-x} MULTUMESC
Heyy.Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Imi Cere Sa Fac Propozitii Cu Verbele ,,a Se Apropia" , ,,a Intarzia" Si ,,a Continua".Ele Sa Fie La Persoana I,singular,modul
Ce Numar Trebuie Trecut Pe Tulpina Ultimului Pom? Gaseste Regula Si Completeaza!
Suma Celor 3 Nr 29,30,31 Si Suma Nr Impare Si Diferenta Dintre Cel Mai Mare Si Cel Mai MicSi Diferenta Dintre Suma Numerelor Impare Si Numarul Impar
Care Sunt Predicatele Din Fraza Urmatoare: Atat Cat Va Mai Avea El De Trait Avea Sa Fie Scutit Sa Verifice Daca Ceea Ce Spune Niculae Al Lui Avea Sa Se Intamp
(radical 3+radical 2) × (5 - Radical 6) Va Rog Am Nevoie De Rezolvarea Completa!!!
Ce Inseamna :asurzitor ,card,stuf,luntre, Mire
0,07+42,8+0,03+27,2 Exercițiul Doi 0,8 La Puterea 2-0,7 La Puterea2 +0,6 La Puterea 2-0,7 La Puterea 2 Dau Coroana