RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-01-2017
Limba română
a fost răspuns
b,c,d dau coroana poza sus repede
Răspuns :
Theoelisa
Theoelisa
30-01-2017
b) 1)a lumina: soarele lumuneaza cerul.2) a face:cristi face prajituri.3)a povesti:elena povesteste intamplari.4)a aduna:mama aduna flori.5)a innopta:cerul e innoptat(voi raspunde si la celelalte dar ca comentariu ca vreau sa ma mai gandesc)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Despartiti In Propozitii Frazele Si Precizati Felul Acestora : A) As Fi Vrut Sa'l Mangai Intr-un Fel, Dar Nu-mi Venea In Minte Ce'as Putea Spune Unui Copil. B)
Ce Reprezinta Pamantul Pt Taranii Din Morometii ??? AJUTORRRRR
Hey!Am Si Eu Nevoie De Ajutor.Am Primit Exerctitul: 9_9_9_9_9 In Loc De _ Este O Casuta Libera.Trebuie Sa Le Completez Cu + - X : In Asa Fel Incat Sa Imi Dea R
Alcătuiți Trei Enunțuri În Care Cuvântul Lui Să Fie Pronume Personal In Cazul Dativ Și Genitiv Și Articol Hotărât !!
Identifica 3 Actiuni Ale Unor Corpuri Asupra Altora, In Situatia Data. Va Rog Raspundeti Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va Rog Frumos Sa-mi Dati Si Mie Un Exemplu De Text Despre ION CREANGA Si MIHAIL SADOVEANU
Explicatimi Ce E Valceaua
Aflati Numarul Care Adunat Cu Dublul Sau Da Suma 429.
Explicarea Proverbului:" Omul Se Cunoaste Dupa Grai, Ca Clopotul Dupa Sunet". Dau 40 De Puncte.
Prezinta In 30-50 Cuvinte Semnificatia Versurilor : Cine N-are Dor Pe Lume Sa Vina Seara La Mine Sa Vina Sa-l Imprumut Ca La Mine E Dor Mult