RO Study
👤
Medii2000
Medii2000
30-01-2017
Limba română
a fost răspuns
cine ma poate ajuta va rog e urgent
Răspuns :
Andicapat
Andicapat
30-01-2017
eu te pot ajuta despre ce sau la ce sa te ajut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Cinci Numere Este 90.Suma Primelor Două Numere Este 30 ,iar Primul Este Dublul Celui De Al Doilea .Următoarele Trei Numere Sunt Consecutive Pare .Aflați
Unde Gresesc La Aceasta Problema? La Analiza Elementala Cantitativa A Unei Subst Organice Cu Masa Moleculara De 108 G/mol, Din 0.27g De Subst S Au Obtinut 0.77
Ajutorrrr, Subiectul2, Exercitiu 1
Va Rog ! Am Nevoie Urgent!
Hei, Sunt La Transportul Transmembranar In Celula Și Spune Acolo Despremoleculre Polare, Polarizate, Nepolarizate.. Ce Legătură Este Între Polar Polarizat Și In
Mama Are 45 De Bomboane, Ea Le Împarte Celor Trei Copii Astfel: Al Doilea Primește Cu Șase Bomboane Mai Puțin Ca Al Treilea, Iar Al Treilea Primește Cu 12 Bomb
Asemanari Si Deosebiri Intre Sistemul Osos Si Cel Muscular
Peste Un Scripete Ideal Este Trecut Un Fir De Capetele Căruia Sunt Atârnate Doua Corpuri De Mase M1=480g Si M2=500g.Caluculati Tensiunea Fin Fir Si Accelerația
1) Determinati Cel Mai Mare Numar Natural Mai Mic Decat [tex] \frac{6}{\sqrt{10}-2} [/tex] 2) Aratati Ca [tex] X^{2} -3xy+3y^{2} \geq 0 [/tex] 3)Aratati Ca P
Am Nevoie De Cat Mai Multe Cuvinte Din Campul Lexical Al Cuvantului Pisica Sau Expresii Cu Cuvantul Pisica. mata , Panda, Gheare, Etc