RO Study
👤
Annamiia2007
Annamiia2007
30-01-2017
Limba română
a fost răspuns
exercitiul nr 3 va rog .
Răspuns :
BenyBenisor40
BenyBenisor40
30-01-2017
seventeen,nineteen,twenty,fourty-five,fourty-six,fourty-seven,thirty-one,thirty-two,fifty-seven,fifty-eight.sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Notează Formele Corecte Ale Cuvintelor: Mânzii - .... Ne-am Grămădit - .... Aiştia -.. ....
Va Rog Imi Da Cineva Rezumat Pentru Cartea Sa Stam De Vorba Fara Catalog? Va Dau Coroana Daca Imi Spuneti Cum Sa Dau.
4. Un Pasionat Al Fotografiei Doreşte Să Surprindă Cele Mai Frumoase Imagini Cu Fulgere Din Venezuela. El Pleacă Într-o Călătorie De Patru Zile Cu Maşina Propri
Dacă R Este Un Număr Raţional nenul, Află Valoarea Lui N Din egalitatea: n-r n - R n² + R = N-1
Completați Spațiile Punctate Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate 1 Scrierea Sub Forma Zecimală A Fracției 57 Supra 22 Este 2 Valorile Lui X Pentru Car
Ce Inseamna U.f În Matematică?
Un Sportiv A Început Să Urce Pe Un Munte La Ora 12:00. Când A Ajuns În Vârf, Ceasul Arăta Ora 17:00. În Câte Ore A Urcat Sportivul Muntele?
10. Alcătuiește Enunțuri Pentru A Ilustra Sensuri Diferite Ale Cuvintelor: Nouă, Mie.
15. Redactează Un Text, De Aproximativ 100 De Cuvinte, Despre Cel Mai Bun Prieten/cea Mai Bună Prietenă. Vei Folosi Adjective La Grade Diferite De Comparație, P
8. Triunghiul RAM Are Proprietatea ARAM = AMAR. A) Stabiliţi Natura Triunghiului RAM. B) Calculați Lungimile Laturilor Triunghiului, Știind Că RM 2AM-4 Şi Perim