RO Study
👤
Annida31ro
Annida31ro
29-01-2017
Matematică
a fost răspuns
0,71 : 14,2 =care e rezultatul?
Răspuns :
GalaxyKittyGaming
GalaxyKittyGaming
29-01-2017
0,71:14,2=0,05
Sper că te-am ajutat
Answer Link
Sab11
Sab11
29-01-2017
0,71:14,2=0,05
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvintele Subliniate Din Enunturile De Mai Jos Si-au Schimbat Valoarea Morfologica Obisnuita. Precizeaz-o!Tot Patitul E Priceput. Am Descoperit Un Intrand In Pe
Care Este Mai Mare Dintre Oceanul Pacific Atlanticul
Va rog Ajutati-ma! Realizati O Compunere De 8-10 Randuri In Care Sa Faceti Portretul(caracterizarea)CraieseiSpiritelor Apelor, Imaginandu-va Ca Sunteti La Intal
Fie Fractia Zecimala Periodica 0,(769230)=0 A1 A2 A3...... .Sa Se Calculeze A1+a2+a3+..+a2008
Intr-un Cos Sunt Cel Mult 310 Oua. Daca Le Numaram Cate 3, 4, 5 Sau 6ramane De Fiecaredata Unou. Daca Le Numaram Cate 7 Nu Ramane Nici Un Ou. Cate Oua Sunt In C
Se Dau Triunghiurile ABC Și MNP Asemenea. Dacă AB=8cm,AC=14cm,BC=16cm Și MP=7cm, Să Se Afle Lungimile Laturilor MN Și NP
Daniel A Cheltuit Intr-o Zi Jumatate Din Banii Pe Care Ii Avea.A Doua Zi A Cheltuit O Treime Din Ce A Ramas,a Treia Zi Jumatate Din Ce Mai Avea,iar In Ziua a P
TEXT: In Clipa Aceea Gaza Prinse Cu Ochisorii O Semene A Ei Zburand Pe Sus, Cautand Poate Un Loc De Scapare Ca Si Dansa, [...] Gaza Intinse Aripioarele, S
La Ce Evenimente Din Istorie Se Refera Versurile:1N-ajunse Iataganul Barbarei Semilune;2N-ajunse Despotismul Cu-ntreaga Lui Orbie;3Strigati In Lumea Larga Ca Du
Ajuta Ma Te Rog La Explicarea Figurii De Stil ''ruga Fierbinte''intr-un Text De 3-5 Randuri.va Rog Repede Va Rogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg