RO Study
👤
Msdkw
Msdkw
29-01-2017
Biologie
a fost răspuns
de ce pulsul e mai mare la efort fizic?
Răspuns :
Cristi525
Cristi525
29-01-2017
Pentru ca alergi, te Misti si faci efort mai mult.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dă O Matrice Mt Cu N Linii Și M Coloane. Să Se Afle Submatricea De Sumă Maximă Din Matrice. Date De Intrare De Pe Prima Linie Se Citesc De La Tastatură Numer
Cerință Se Dau 3 Numere Naturale, A, B Și C, Care Respectă Condiția A < B < C. Sarcina Ta Este Să Determini Dacă Tripletul (a, B, C) Respectă Următoarea C
Pentru X Aprtine R\{0}, Rezultatul Calculului X-2 Supra 3x + 2x Supra 3x Este....ajutati Maaaa Va Roooog
Salut.Am Nevoie De Un Text Argumn Entativ Despre Rolul Gradinilor In Viata Oamenilor.In General Am Idei....dar Pentru Asta Nu Am Argumente..
10 Propoziții Sau Întrebări Cu Verbe Din Lista Verbelor La Trecut Simplu
Din Sirul De Mai Jos ,formeaza Perechi De Cuvinte Cu Acelasi Inteles.Atentie!Un Cuvant Este In Plus! Bratele ,singurul,soldat,a Rostit,dansatoare,dragalasa,mai
Salut.Am Nevoie De Un Text Argumn Entativ Despre Rolul Gradinilor In Viata Oamenilor.In General Am Idei....dar Pentru Asta Nu Am Argumente..
Redacteaza ,in 150-300 De Cuvinte,o Compunere In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Perioada Copilariei
1.Reecris Les Phrases Ci-dessous En Utilisant Les Pronoms En Et Y a)Vous Pensez (a Ce Concours) b)Je Vais (au Stade) A 17 Heures c)Te Veux (du Cafe) d)Elle Boit
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!Dau Coroana !