RO Study
👤
Bogdanvaleti
Bogdanvaleti
29-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Sa imi explice cineva .
Răspuns :
RoxanaD
RoxanaD
29-01-2017
Cam asa, daca mi aduc aminte bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Olvarea Completă A Problemelor: 4.1. Determină Polii Magneților, Analizând Situația Propusă. Se Știe Că Magneții Se Resping. N 4.2. O Bilă Metalică A Fost Încăr
Grădina De Legume A Unei Ferme Are Forma Dreptunghiulara, Cu Lungimea De 120 M, Lățimea Reprezintă 2/3 Din Lungime.Cati Metri Are Gardul Care Înconjoară Grădina
Mituri Legate De Violență
Triunghiul ABC Este Dreptunghic Isoscel Cu Ipotenuza [AC].Aflați Lungimile Catetelor,dacă AC = 10cm Și AD = 26cm
Ordoneaza Crescator Apoi Descescator Numerele
Câmpulung A B C D De Centru O Cu Latura De 30 Cm Lungimea Proiecției Segmentului A O B A B Este Egală Cu 9 Cm Aflați Lungimea Înălțimii Și Aria RombuluiVA ROG I
Fa Mi Un Eseu Cu Particularitati Ale Unui Text Liric Pentru Plumb, In Care Sa Apara Perioada Si Curentul Literar, Simbolismul, Temele Textului, Primul Element D
Pan 3. Observă În Textul Citit Ce Sens Are Substantivul Ochi. Găseşte Cel Puţin Alte Două Sensuri Ale Acestui Cuvânt Şi Utili- Zează-le În Enunțuri. Poate Fi Şi
+20+30x VOAX TIT. In Total, A Alergat Mai 6 Compară. A) 25 Dm 2 M 500 Cm 3600 Mm * 3 M 6 Dm 45 800 M * 458 Km GO KIT? B) 1 T 200 Kg * 12000 Kg 3 Kg 400 G * 3400
8 Diferenţa A Două Numere Este 40, Iar Câtul Este 5. Determină Numerele.