RO Study
👤
Violascu
Violascu
29-01-2017
Istorie
a fost răspuns
locul unde a domnit Burebista ?
Răspuns :
Rarespapuc
Rarespapuc
29-01-2017
În Dacia a domnit Burebista
Answer Link
Fermus
Fermus
29-01-2017
Burebista a fost un rege al dacilor . El a intemeiat Dacia , iar populatia erau geto-dacii .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Articol In Engleza De Maxim 15 Randurirepede Va Rog, Am Engleza La 6, Dau Coroanaa
Numărul Caişilor Dintr-o Livadă Reprezintă 4/5 Din Numărul Zarzărilor. Află Numărul De Caişi Şi Numărul De Zarzări Din Livadă, Ştiind Că Diferenţa Lor Este De
Redactează Un Dialog De 20 De Replici În Care Să Respecți Tema Aceleași Toată Averea Mea
Pentru A Decora Sala Petrecerii, Irina Şi Mara Au Folosit 46 Dintr-o Coală Pentru A Decupa 8 Culețe Și Cu Mai Puțin Pentru A Decupa Steluţe. Ce Parte Din Întrea
Care Sunt Ideile Gândurile Pe Care Le Transmite Autorul Din Poezia E Frumos De Costache Ioanid
Se Consideră Un Triunghi Dreptunghic Isoscel MNP Cu MN =MP Si Un Punct ( Qpe De Mijlocul Segmentului PN. Perpendiculara In Punctul Q Pe Latura PNi Intersectează
Va Rogg Ioooo Îmi Punde Diriga 2 Repedeee
. La Dublul Unui Număr Întreg Se Adună 4 Și Se Obține Un Rezultat Cu 15 Mai Mic Decât Numărul Inițial. Aflați Numărul .
Stabilește Ordinea Logică A Următoarelor Idei Din Text Apoi Noteaza Doar Cifrele Corespunzătoare Acestora În Casete
7. Scrie Un Text Creativ, De 10-12 Rânduri, În Care Să Povestești O Zi Petrecută Alături de Prietenii Tăi Şi Jocurile Voastre Preferate.