RO Study
👤
Nimeninimeni1
Nimeninimeni1
29-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Vreau rezumat, va rog.
Răspuns :
Maaariiiaaa
Maaariiiaaa
29-01-2017
eu am avut aceeasi lectie. daca e ceva in plus față de lectia ta nu scrii. asta ne-a predat nouă.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
500 * 93 / 3 * 7 + 55 * 33 * 100
Rezolvă Problema Cu Două Metode În Livada Bunicului A Cules Patru Coșuri A Câte 56 Kg De Miere Și Patru Coșuri A Câte 123 Kg De Pere Câte Kilograme De Fructe A
Am Si Eu Nevoie De Rezolvarea La Rebusul Asta ( Am Nevoie Semi-urgent)P.S. De La 5 In Jos Am Nevoie Bafta !
Vreau Și Eu Un Text Argumentativ Despre Genialitatea Lui Caragiale Din Scrisoarea Pierdută,dau Coroană ‼️
Ând Semnele Convenționale. III. Creativitate În Anul 372 Un Călător Arab A Notat În Agenda Sa De Călătorie Reflecții Personale Despre Con- Stantinopol, Dar Prim
Povesteste Fragmentul Tau Preferat Din Zana Muntilor
Irina A Citit O Poveste În Trei Zile Marțea A Citit Un Număr Dublu De Pagini Față De Luni Iar Miercuri Cu Patru Pagini Mai Multe Decât Marți Dacă Miercurea A Ci
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Ex Din Poză
7 5 9 4. Se Consideră Mulțimea A==;-;-; +; -1 A=(-33-2, +11-15; 4 6 17 -44 42 8 102 -72 27 A) Scrie Mulţimea B Prin Enumerarea Elementelor Ei, Ştiind Că Acestea
Marcel Are Cu 20 De Lei Mai Mulţi Decât Călin. Suma Lui Călin Reprezintă Un Număr De Două Ori Mai Mic Decât Suma Lui Marcel. Câți Lei Are Fiecare?