RO Study
👤
Deeasmecherita200
Deeasmecherita200
29-01-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
31-01-2017
1.
25%300=75
2.
250%40=96
3.
21.300%71=15.123
SPER CA TE-AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Un Text Istoric Cu Următoarele Cuvinte :lagăr De Concentrare , Deportare,dezertor,refugiați , Corp De Voluntari .
Cum Sa Aflu Aria Unui Romb Daca Stiu Ca Perimetrul Este De 68 Cm Si O Diagonala E De 16 Cm? Aromb=d1*d2 Supra 2
Deci. Intr-o Figura Sunt Ilustrate Schematic Pardoseala Unui Salon AMGD Si Pardoseala Unei Camere De Zi MBCG .. AB=6m BC=5m CD=10m,unde M Este Un Punct Pe Segm
Grosimea Atmosferei.dau Raport Daca Raspunde Cineva Gresit
Determinati Numerele Reale A Si B Stiind Ca A+ib Este Conjugatul Numarului Complexz= 1/1-i - 1/1+i
Explicati Citatul:Uneori Cele Mai Mici Decizii Iti Pot Schimba Viata Pentru Totdeauna.........varog Mult....(aceasta Imi Trebuie La Ed.civica)
Care Sunt 5 Comportamente Care Afectează Sistemului Cardiovascular??
Determinati Numerele Reale A Si B Stiind Ca A+ib Este Conjugatul Numarului Complexz= 1/1-i - 1/1+i
1. Alcatuieste Fraze Scurte In Care Propozitiile Sa Fie Legate Prin Adverbe Relative.2. Da Exemple De Propozitii In Care Apar Adverbele Si Grupurile Omofone Cor
Suma A Trei Numere Este 115.Afla Numerele Stiind Ca Primul Este Mai Mare Decat Al Doilea Cu 26, Iar Al Treilea Este Mai Mic Decat Primul Cu 14.