RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-01-2017
Matematică
a fost răspuns
96-96:2-(96:2+14)=??????????..?
Răspuns :
Marguerite
Marguerite
29-01-2017
96 -96:2-(96:2+14)=96-48-(48+14)=96-48-62=48-62=-14
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
REALIZEAZA IN SCRIS(1 PAGINA)DESPRE JOCURILE PREFERATE DIN COPILARIE
Un Trapez Isoscel Are Laturile Neparalele Si Baza Mika De 34 Cm Si Baza Mare De 66 Cm.aflati Lungimea Inaltimii Trapezului..va Rog Mult Care Poate Sa Ma Ajute
Originea Denumirii Riului Nistru
Din 855g Amestec De Zaharoza Si Celobioza S-a Obtinut La Hidroliza Un Amestec,care Tratat Cu Reactiv Fehling Depune 572g Precipitat Rosu.Masa De Fructoza Din Am
Formuleaza Doua Argumente Prin Care Sa-ti Exprimi Atitudinea Fata De Importanta Comunicarii Sincere In Familie. PRIMUL RS CORECT DAU COROANA :)
Un Patrat Numeric 3×3 este Format Din 9 Nr. Distinct Asezate Pe Trei Linii Si Trei Coloane.Un Patrat Numeric Se Numeste Patrat Magic Daca Suma Numerelor De Pe L
Continuati Poezia Da Sa Fie De Jale :Numai Plec Draga MaicutaTata Nu Voi Mai Pleca
Am Nevoie De 2 Calitati Bune Care Se Incep Cu Litera E, si 2 Care Se Incep Cu Litera r !
Vreau Si Eu O Poezie Despre Anotimpul Vara In Care Sa Apara Si Numele '' Emmy '' Exemplu : A SOSIT VARA , SOARELE A RASARIT SPRE MAREA A
Descrie In Minimum 5 Enunturi Una Din Ocupatiile Preferate Pe Care Leai Aut La O Virsta Mai Mica