RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Descrie succint cultura geto dacilor
Răspuns :
Anastasia59
Anastasia59
29-01-2017
societate geto dacilor era taraboste (piliate),comati (oameni de rand) .geti si daci erau numiiti tracii, vorbeau aceiasi limba (latina) .Traiau in triburi conduse de regi.Religia era politeista (credeau in mai multi zeii).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice,astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei.reducerea A Fost De?calculati!!
Care Este Aria Unui Trapez Convex Cand Cunoastem Lungimile Diagonalelor
Ce Fel De Propoziție Este : Cel Care Nu Şi-a Facut Tema Din Clasa ? Din Fraza : Marius Este Cel Care Nu Si-a Facut Tema.
Este Bine Daca Am Scris Ca, Cratima Marcheaza Elidarea Unui Sunet Si Pronuntarea In Tempo-rapid A 2 Cuvinte?
Dintr-un Punct M Exterior Unui Cerc De Centru O Si Raza 12 Cm Se Duc Tangentele La Cerc In Punctele P Si N . Daca M(NMP)=60. Calculati A) NP B) Lungimea Arcului
(x+2)³-x-2=(x+1)(x+2)(x+3) -puteti Sa Imi Explicati Mai Detaliat ,va Rog Frumos
Precizeaza In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Secventei:La Inparatul Leu In Slujba M.am Aflat:Insa Puterea Lui.De E Slobod S-o Spui.M-a Silit Insfarsit Sa Fug Sa-
1 Pix=5 Lei.Dupa O Reducere Cu 20 % Pretul Piuxului Este De ..lei? Spunemi Cum Ai Facut
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Povestire La Hagi Tudose Sa Fie Mai Lunga De Preferat.. Multumesc Anticipat !!
Cate Zile Si Cate Nopti A Durat Nunta Lui FAT FRUMOS Cu ILEANA COSANZEANA??