RO Study
👤
Celmaitarelucru
Celmaitarelucru
29-01-2017
Limba română
a fost răspuns
vreau si eu verbe la pers 1
Răspuns :
Sfantulgraal
Sfantulgraal
29-01-2017
verbul am intrat e la pers 1
Answer Link
Anna123411
Anna123411
29-01-2017
verbe la pers 1 sunt am intrat ,am ajuns ,ma tii ,de tine legat ,eu m- am saturat ,ma omoara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prisma Patrulatera Regulata ABCDA'B'C'D' Are AB=4 Cm Si AA' = 8 Cm.Calculati Distanta De La Centrul O Al Patratului ABCD La Dreapta AC'
Alcatuieste 6 Propozitii Cu Cuvintele:frigider,furculita,aragaz,servetel,lingurita,farturie.
Buna , Am Nevoie De Ajutor Pentru Rezolvarea Urmatoarei Probleme : Cand Tatal Lui Andrei Avea 31 De Ani , Andrei Avea 7 Ani . Acum Varsta Tatalui Este De Doua
Cine Stie Cum Se Numeste Acest Loc Sau Tara Macar Ceva)Cine Ma Ajuta Ii Dau Inca 5 PunctePlus La Asta Am Nevoie De O Descriere A Acestei Imagini In Limba Englez
Aflati X Si Y Numere Reale,stiind Ca [tex] X^{2} [/tex]+[tex] 4y^{2} [/tex]-6x+4y+10≤0
Acum Aflam Timpu Daca Avem Viteza Si Distanza. ?
Enunturi Inn Care Pron Posesiv Sa Indeplineasca Pe Rind Functile Sintactice De Subiect Complement Atribut Si Nume Predicativ
Prisma Patrulatera Regulata ABCDA'B'C'D' Are AB=4 Cm Si AA' = 8 Cm.Calculati Distanta De La Centrul O Al Patratului ABCD La Dreapta AC'
Daca X=√(2-√5)²+|√5-3|,atunci X Este Egal Cu....... Vreau Rezolvare Completa Sa Stiu Si Eu Sa Le Fac Multumesc
Aratati Ca 5( 2+ Radical Din 3) - 5radical Din 3=10