RO Study
👤
Razvan168
Razvan168
28-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Scrie o scrisoare despre stat si natiune pls
Răspuns :
Vdovcencoiinbox
Vdovcencoiinbox
29-01-2017
multumesc statului ca are grija de orasul in care locuiesc mai multe persoane,si nu ma alunga din tara in care imi sunt cei dragi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți 5 Propoziții In Germana Folosind Adjectivele (adânc, Ușor, Minunat, Scump Și Gratuit)
Va Rog Plssss Va Rooooooooooooggggggg
1 Fill In The Correct Preposition Of Time: Pts on At In How Many Classes Are There on Your Timetable ... Monday? B Five Classes ... The Morning Starting ... 8 o
Efectuați Operațiile De Mai Jos Paranteză 2 Ori 5 Paranteză La A Doua Ori 10 La A Treia Plus 10 La A Treia Plus 10 Plus 1 Supra 10 La A Doua Plus Doi Supra 10 L
Va Rog Sa Ma Ajutati La 1 2 3 5
Buna Seara! Am O Intrebare. Cand Inlocuiesc In Ecuatia Tangentei Pe XO =-1 , O Sa Fie Plus Sau - ? y-y0= F’(x) (x-X0) Y-y0= F’(x) (x+1) Sau Y-y0=f’(x) (x-1)
1. Se Marchează O Scrisoare Cu 35 Lei, Folosind Numai Timbre De 4 Lei Şi De 9 Lei. a) Se Pot Folosi Numai Timbre De 4 Lei? b) Câte Timbre De 4 Lei Se Folosesc?
Fill In The Gaps To Complete The Questions ______you?I'm 13. ______number?It's 0777874352 ________are You In? I'm In Classe 5E. ________you Teacher!mr Buchet.
URGENT! DAU COROANA!!!!! Logica 1. Se Dau Urm Propozitii: a) Sportivii Sunt Disciplinati b) Nu A Plouat Astazi c) Invingatorul Ia Totul d) Grabeste Te Incet! e
Salut Mă Ajutați Vă Rog 3 .5. 7