RO Study
👤
Danavlaicu
Danavlaicu
25-11-2014
Matematică
a fost răspuns
cat face 10 inpartit la 2
Răspuns :
Mihai12354
Mihai12354
25-11-2014
10:2=5
Te rog eticheteazama ca cel mai bun
Answer Link
Monicanitigoi1
Monicanitigoi1
25-11-2014
5 atat face. :) Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Imi Poate Scris Și Mie Cineva Un Rezumat La Cartea Hot Dog Volumul 1 De Anh Do, Va Rog? Imi Trebuie Maine! Dau Coroana!
Care Este Influenta Asupra Vieti Locuitorilor Din Spania Si Portugalia?
Cine Mă Poate Ajuta Va Rog
Scrieți Toate Fracțiune Care Îndeplinesc Simultan Condițiile: Numărătorii Este O Cifra Pară Nenumărate,numitorul Este O Cifra Cu Cel Puțin 3 Mai Mare Decât Numă
Început? E La 2 Precizează Persoana, Numărul Şi Genul Pronumelor Personale De Politeţe Din Următorul Enunţ : Dumnealui Vrea Sa Afle Cum Arată Na'vi Umanoizii De
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRERRRRRR1. Citeşte Cu Atenție Textul Următor:A Fost Cineva, Ba N-a Fost Nimeni, Ba A Fost-zice-se-un Băiat. Și Nu Un Băiat Oarecare, Ci Cel
Desenați Un Copac Pe Ale Cărui Ramuri Să Existe Cuvinte-cheie Descoperite În Textele Din Această Unitate De Învățare. Consultați-vă Cu Colegul Partener.
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine La Cât Mai Va Rog, Dau Coroana
5. Precizează Pentru Fiecare Dintre Substantivele Subliniate În Enunțurile De Mai Jos Cazul Şi Funcția Sintactică: (2p) A. Mara A Mâncat Mărul. B. Îi Spun Frate
16. Se Procură Două Titluri De Cărți De La Librărie. 8 Cărţi Din Primul Titlu Şi 7 Cărţi Din Celălalt Au 832 File, Iar 4 Cărţi Din Primul Titlu Şi 10 Cărţi Din