👤
a fost răspuns

redacteaza un eseu cu tema :cea mai mare dorinta a mea , in care sa utilizezi cit mai multe articole adjectivale va rog dau coroana dorinta mea este sa aiba familia mea multa sanatate

Răspuns :

Cea mai mare dorinţă a mea ... 

Zi pe sfârşite cu ger şi stele ici-colo. Sunt acasă în locul cel mai cald ... soba lasă umbre pe peretele cel mai apropiat, iar pe cel mai depărtat dâre uşoare.
Stau şi mă-ncălzesc după o zi frumoasă, dar mult prea geroasă,
Obrajii prind culoare şi inima se mângâie cu căldura ... şi-şi doreşte ... ce mult îşi doreşte, ce mult îmi doresc ... da, da ca toţi ai mei să fie sănăţoşi ...
Camera cea bătrână respiră cu mine alături şi soba cea mare mângâie-n căldură.
De ... moşului meu drag să fie iar gata să mă ia de mână, dar acum e rândul meu să-i fiu ochi pe cărare. Bunica cea rece e frumoasă şi-aşa deoarece sufletu-i cald, dar sănătatea tot darul cel mai mare i-aş da. Fratelui cel mare care cu sănătate spre el şi surorii celei briliante buchete de margarete în săculeţi uşori, aromaţi de sănătate, iar părinţilor mei ... ehei, ehei ... seninul paşilor izvorât din vigoarea fiecăruia.
Şi camera cea mare e ademenitoare şi gândul colindă dorurile toate, lăsând tuturora: prieteni, oameni buni ... persoane ce trec pe drumul vieţii sănătate aşezată-n bol de-nţelepciune şi oare-i destul?
Acum, umbra cea mare se face umbră mică, tot mai mică, cea mai mică şi somnul se aşterne peste tot lăsând gând de sănătate pe pâmânt.