RO Study
👤
Daniela1972
Daniela1972
28-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Trei cuvinte cu gradinii
Răspuns :
Leviarjan5
Leviarjan5
28-01-2017
Grădini de flori,legume si substante
Answer Link
Andreeapetcu2
Andreeapetcu2
28-01-2017
grădini cu flori,cu legume,cu bogata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati, Nu Stiu Cum Sa Calculez Derivata Cu Radicalul Acela. Imi Da Un Raspuns Diferit De Cel Din Barem Si Am Facut Dupa Formula..
- Identificați Coordonatele Punctelor Reprezentate pe Axa De Mai Jos.
De Scris O Adresare Lui Mama Lui Tata Și Un Coleg Din A Șasea La Limba Francezăde Scris În Limba Franceză Adresare La Mama La Tata Și La Un Coleg În Limba Franc
Telecabina De La Bușteni La Babele Poate Transporta Deodată 24 De Adulți Sau 26 De Copii Un Bilet De Urcare Costă 45 RON Pentru Un Adult Și 20 RON Pentru Un Cop
11. Formulează Într-un Enunț Tema Textului Sticletele. Va Rog Ma Ajutați Dau Coroanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Numește Căile De Răspândire A Crestinismului In Spatiul Imperiul Roman.Numește Căile De Răspândire A Crestinismului In Spatiul Geto-dacic.Dau Coroană !!!!
5. Scrie Întrebarea Pe Spațiul Rezervat. La O Fermă De Legume S-au Recoltat 5 325 Kg De Mazăre, Cu 1 250 Kg Mai Mult Morcovi, Iar Cartofi De 3 Ori Mai Mult Decâ
A) Pixul Este De 6 Ori Mai Ieftin Decât Penarul, Iar Ghiozdanul Este De Ori Mai Scump Decât Penarul. De Câte Ori Este Mai Ieftin Pixul Decât Ghiozdanul?
Diferența Dintre Două Numere Este 200. Știind Ca Primul Număr Este De 5 Ori Mai Mic Decât Al Doilea, Să Se Afle Numerele
5. Descopera Pe Baza Imaginii De Mai Jos, Legitatea Relației: Structuri De Adaptare-factori De Mediu.