RO Study
👤
Gyurica
Gyurica
27-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Cardinalul multimiiD={xEN|x:5,16«x«36=
Răspuns :
Slk
Slk
27-01-2017
x poate fi: 20,25,30,35 nr care se divid cu 5.
deci card (D)=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsește Trei Erori În Enunțurile De Mai Jos Subliniază Cu O Linie Și Apoi Transcriere Corect Enunțurile Scopul Investigații Este Acela De A Realiza Observații D
2 Circle The False Word. Write The Correct One. 1. I Play The Clarinet For The School Newspaper. 2.I Use Thin Clarinets When I Sew. 3. You Can Find His Needles
In Triunghiul ABC,m Apartine De Ab,n Apartine De Ac Mn=0,5xbc. Demonstrati Ca AN=NC. MN Paralel Cu BC.
3. Studiaţi Figurile De Mai Jos Şi Aflati Valoarea Lui X :
Dau Coroana Si 30 De Pct E Urgent (cls 9) Redacteaza O Scurta Prezentare Despre O Unitate Economica Din Romania Avand In Vedere: 1) Denumirea Completa 2)sediul(
(Ajutor Dacă I-au 4 Mă Bate Mama) Temă:măsurați Suprafață Manualului De Fizică (manulaul Are 26 Cm Lungime) V-am Pus Niste Exemple În Pe Care Domnul Profesor De
Cu Se Scrie În Engleză Lada Cu Mere E Lângă Mine.
Ma Puteți Ajuta Cu Următoarea Problemă, Vă Rog? Enunțul Este Atașat Mai Jos!
Va Rog Ajutați-mă Sa Fac Un Text De 50 De Cuvinte În Care Să Vorbească Iepurele Cu Cinevapula Curbată
• Alcătuiește Un Chestionar Pentru Intervievarea Unei Persoane (la Alegere) Despre Rolul Animalelor Din Localitate. . Ce Idee Relevantă Poți Deduce În Urma Desf