RO Study
👤
DenisaMaya1
DenisaMaya1
27-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati
2+4+6+...+50
Răspuns :
Emy78
Emy78
27-01-2017
2(1+2+3+...+25)=
=2·25·26/2=650
Am dat intai factor comun, pe 2
apoi am aplicat formula
1+2+3+...+n=n(n+1)/2
Daca nu o stii ti-o si explic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:IR-R f(x)=5-x calculati F(0)f(1)f(2)*........................*f(5)
Stabiliți Valoarea De Adevăr A Propoziției: A) 4 ∈ {3, 4, 7}; C) 8 ∉ {3, 5, 9}. Se Consideră Mulțimile: A = {3, 4} , B = {3, 5, 8} Aflați: A U B , A Π B , A - B
In Triunghiul Abc AB=20; BC=25; AC=30.Fie D Apartine BC Astfel Inacat CD Pe BC =2/3 Si Paralele DE La AB, E Apartine (AC) Iar DF La AC, F Apartine (AB). Aflat
La Bornele Unui Bec Este Aplicata O Tensiune De 4V .ce Lucru A Fost Efectuat La Trecerea Prin Sectiunea Filamentului A Electronilor Cu Sarcina Totala De 3C
Doua Cărţi Si Patru Caiete Costă 60 Lei Daca O Carte Costa De Trei Ori Mai Mult Decit Un Caiet Cit Costa Impreuna O Carte Si Un Caiet
Ajutor Am Nevoie De Ajutor . Determinati Functia De Gradul Al Doilea Al Carei Grafic Contine Punctele A(0,0) B(2,2) C(-1, 2) .
Dan Anca Si Mati Au Donat 349 De Hainute La Orfelinat.Anca A Donat Cu 9 Mai Putine Decat Dan Si Cu 5 Mai Multe Decat Mati. Afla Cate Hainute A Donat Fiecare Di
Subliniaza Verbele La Modul Indicativ , Timpul Imperfect , Din Textul Scris In Chenar. textul Este : Ultimul Lucru Pe Care Si-l Amintea Era Cum Statea Linistit
Am Nevoie De O Poezie Despre Mausoleul Din Marasesti Si Daca Se Poate, Incercati Sa ''nascociti'' O Legenda Despre El.
Propozitii Cu Verbele "(a) Crea" Si "(a) Lucra" La Toate Diatezele . Multumesc