RO Study
👤
Rarescipriancio
Rarescipriancio
26-01-2017
Engleza
a fost răspuns
it has got paws
it hasgot hooves
Răspuns :
Sylentkillz
Sylentkillz
26-01-2017
1. Dog
2. Horse
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
Andreeaandreea40
Andreeaandreea40
26-01-2017
le-a luat labe, le-a luat copite.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trapezul Dreptunghic ABCD Cu AB Paralel CD, M Unghiului A=90 Grade, Diagonala BD Este Bisectoarea Unghiului ABC. Stiind Ca AB=15 Cm Si M(ABC)=60 De Grade, Ca
Scrisoare Pentru Mama Gramatica sa Se Refere La Gramatica Nu La Mama In Sensul De Parinte!!!!!!!! urgent Dau Coroana
Gaseste Intrusul Din Fiecare Sir; A)cheltuială, Veche,buchet,duce. B)china,ger,așchii,ochi,chip. C).deschide,rochie,unchi,ciuperci. D).chei,deschis,chemare,ce
Analizati Subiectul Din Propozitia:Doi Merg Pe Bicicleta
#1272 NumarareDP Cerința Nu Există O Descriere Plictisitoare Pentru Această Problemă, Trebuie Doar Să Se Calculeze Câte Numere Naturale În Intervalul [A, B] Au
De Subliniat 4 Subst.com.,1 Subst.propriu, 4 Adjective,4 Verbe Si De Analizat Din Darnicie Dupa Mircea Sintimbreanu,va Rog ,multumesc
Care Este Tema Doinei Populare "Dragă Mi-i Frunza, Iarba" ?
Buna Ziua Ex 25va Rog ZI SPLENDIDA VA DORESC
Îmi Puteți Caracteriza Pe Scurt Toate Personajele Din Opera Hagi Tudose Scrisă De Barbu Ștefănescu Delavrancea Va Rog ?
Sequoia Sau Arborele Mamut Este Un Conifer Urias Care Poate Atinge O Varsta De 5000 De Ani. Inaltimea Sa Este Cu 6 M Mai Mare Decat Dublul Inaltimii Celui Mai I