RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
cate sunete are cuvantul ghivechi
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-04-2018
ghi-veci
grupul "ghi" -> 2 sunete (in cazul asta)
grupul "ci" se afla in silaba cu vocala "e", prinurmare va reprezenta un sunet
deci silaba "veci" are 3 sunete
ghiveci are 5 sunete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Este 50.Unul Dintre Numere Este 24. Care Este Celălalt Număr.
3. Un Con Circular Drept Cu Vârful În V Este Secţionat Cu Planul A Paralel Cu Planul Bazei, Obținându-se Astfel Un Cerc A Cărui Arie Reprezintă 16% Din Aria Baz
VA ROG MULT CINEVA SA MA AJUTE AM LIPSIT 3 SAPT SI NUSH SA FAC ASA CEVA In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Cerc C(O,r) Si Punctele A B C D Apartin C(O,r)
Se Consideră Un Triunghi Ascuțitunghic ABC. Punctul D Aparține Segmentului AC,astfel Încât BD Este Înălțime În Triunghiul ABC.Determină Măsurile Unghiurilor Tri
'Games Don't Need To Be Competitive.' Do You Agree? Why? / Why Not?(RASPUNS 15 RANDURI)
Grupeaza Cliticele Pronomonale Din Enunțurile Date În Antepuse Şi Postpise: A) L-am Atenționat Pe Andrei. B) Le Voi Arăta Jocurile Mele Prietenilor. C) Să Ți-i
● Subliniază Predicatele Verbale Din Propoziţiile De Mai Jos: A) Broasca Sări Pe Frunza Unui Nufär. Caisul A Înflorit. Bunica Va Lua Pastila Recomandată. Copilu
Deosebiri Si Asemanari Dintre Reptile Si Mamifere
5 Expresi Frumoase Va Rog Frumos
5. Naratiunea Propriu-zisa Cuprinde Trei Momente Importante: Provocarea, Întrecerea Și Victoria. Identifica Versurile Corespunzătoare Acestora. Textul ,,Uleul S