RO Study
👤
Serhanali222
Serhanali222
26-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 3 va rog frumosss
Răspuns :
Maria713
Maria713
26-01-2017
463+23=486•3=1358
8536-1358=7178
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Si Eu De Ajutor La Ex 13si Ex 15 Va Rog Dau Coroana
Volumul De CH4 (considerat Ca Unica Sursa De Carbon),masurat La T=25°C Si P=2 Atm,necesar Pentru A Obtine 5 Kmoli Clorura De Benziliden Este: a) 784 M3 b) 427,6
Transcrie Din Textul Dat, Trei Cuvinte Care Contin Diftongi Si Un Cuvint Care Contine Hiat. Va Rog Textul: Locuitorii Acestea De Sub Brad Sunt Ca Ni
Aflati Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Care Are Aria Egala Cu 72 M² , In Urmatiarele Cazuri A) L= 2lb)L= 8l
Ce Inseamna A Beșteli?
Complemntele Din Enuntul: Dupa Un Mers Grabnic De Doua Ceasuri Si Mai Bine, Iesiram Pe Creasta Unui Deal Lutos Si Sfaramat, Sunt In Cazurile:a. Acuzativ, Acuzat
Vlad Și Mariana Au Strâns Castane.Vlad Are De 3 Ori Mai Puține Decât Mariana,iar Mariana Are De 10 Ori Mai Multe Decât Vlad.Cate Castane A Strâns Fiecare Copil
Copiiipriveau Catre Coroana Maiestoasa Si Erau Entuziasmati.Copacul Departarilor Din Padurea Fermecata! Cata Vraja Se Ascunde In Acest Nume!Asteptau Cu Jind Sa
Aflati Subiectele,predicatele,atributele Si Complementele Si Analizati Din Urmatoarea Propozitie. Elevii Clasei Organizeaza O Excursie Lunga. sa Imi Spuneti Si
Dacă Suma A Trei Numere Este 2014 Suma Primelor Doua Numere Este1908 Și Suma Ultimelor Doua Numere Este 1098 Atunci Determinati Cele Trei Numere.