RO Study
👤
Cavshdbnsn
Cavshdbnsn
26-01-2017
Fizică
a fost răspuns
Cate conductoare sunt necesare pentru:
Răspuns :
Gigelgigi2
Gigelgigi2
26-01-2017
5 sunt necesare, sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma . Analizeaza Un Atribut Din Propozitia : Cauta Cu Ochii Deschisi Cuvantul Potrivit .
1. Scrieti Sub Forma De Fractie Zecimala Numerele : a) [tex] \frac{11}{2} [/tex] ; b) [tex] \frac{37}{5} [/tex] ; c) [tex] \frac{21}{4} [/tex] ; d) [tex] \frac{
15, Sa Se Determine M∈R* Astfel Incat Solutiile Reale Ale Ecuatiei X²-3x+m=0 Sa Aiba Semne Opuse.
Produsul A Doua Numere Naturale Este 17 199. Primul Numar Este 21, Iar Al Doilea Numar Este De 39 De Ori Mai Mare. Aflati Cele Doua Numere.
Cati Litri De Apa Incap Intr-o Canistra Cu Muchia De 80 Cm?
20. Fie Functia F:R-->R, F(x)=x²+5x+m+6. Sa Se Determine Valorile Reale Ale Lui M Stiind Ca F(x)≥0, ∀x∈R.
(75/19) La Puterea A 3 X (38/25) La Puterea A 3 . Imi Trebuie Repede :*
B) Demonstrati Ca Nu Exista Numere Naturale X, Astfel Incat: 5x+1024+ Abcd7 Cu Bara Deasupra.C) Demonstrati Ca Nu Esista Numere Naturale X, Astfel Incat: 7x La
Rombul ABCD Are Latura A = 5 Cm . Inaltimea OP A Triunghiului DOC Are Lungimea De 2, 4 Cm . A) Perimetru B) Stiind Ca Punctual M Ete Simetricul Punctului P F
Ma Puteti Ajuta? P.S Nu Stiu Daca Se Vede Dar Nu Pot Scrie Pentru Ca Nu Stiu Cum Se Fac Unele Semne De La Tastura Sau Daca Se Poate:)) Daca Nu Intelegeti Ma Int