RO Study
👤
Gabiinfinite1
Gabiinfinite1
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma este a 2 lea
Răspuns :
BiancaAdam2006
BiancaAdam2006
26-01-2017
Stelele păliră: copacii, tufele îşi dezbracă deodată umbra. Iepuraşul împietri de groază.
Chiar lânga el se întinse pe pământ o arătare cu două coarne grozave.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Alexandru Are 41 De Lei. Mircea Are Cu 4 Lei Mai Puțin Decât Alexandru Şi Cu 10 Lei Maimult Decât Dan.a) Câți Lei Are Mircea?b) Câți Lei Are Dan? C) Scrie Nu
Se Da Punctul A(-3, 4). Sa Se Scrie Ecuatia Mediatoarei Segmentului [OA]. Vă Rog, Urgent!!!
Buna Prieteni! Am O Intrebare: Am Formula De Calcul A Intervalului De Timp- T=d/v Aici Ma Încurca Ceva / = Este Linia De Fractie Adică T =d Supra Vurgent Dau Co
Urgenytt De Totrtt Dau Coroanaanannana
9. Alege Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate În Enunțurile:am Petrecut O După-amiază Lungă _de Toamnă._ (circumstanțial De Timp/ Atribut)• L-am Zis _buni
Alcătuiește Câte O Propozitie Care Să Exprime O Mirare Un Salut O Întrebare Un Îndemn O Comunicare
Desparte Cuvintele In Silabe Si Reprezinta-le Grafic Mar Para Umbrela Frunza Floare
Abcd - Xyz = 9899 Abcd+xyz=?
Temă Alege O Operă Literară (dintre Textele Studiate În Clasă Sau Din Lectura Particulară) Şi Realizează, La Alegere, Una Dintre Următoarele Sarcini De Lucru: 1
Vă Rog Frumos Să Îmi Rezolvați Acest Test! Dau Coroana!!! Repede!