RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-01-2017
Geografie
a fost răspuns
UNDESE AFLA CEA MAI MARE DELTA DE PE TERRA
Răspuns :
Danielle19
Danielle19
26-01-2017
Delta Gangelui este cea mai mare deltă din lume,se află în regiunea Bengal statul Bangladeș
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Vas Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 6 Dm , 5dm Si 4 Dm. Se Umple C Apa . A) Calculati Cati Dm Cub De Apa Incap In Vas . B) Daca
Identificati Complementele Directe Si Indirecte Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : Ma Gandesc La Vacanta Pe Care O Ast
Exercicul Acesta Este Din Lectia Acceleratul De George Toparceanu. alcatuiti O Compunere Cu Titlul "O Plimbare Cu Trenul" . Folositi Urmatoarele Cuvinte De Spr
10% Din Efectivul Unei Clase De 20 Elevi Sunt Corigenti . Care Este Probabilitatea Ca , Luand La Intamplare Un Elev , Acesta Sa Fie Promovat?
Aflaţi Trei Numere Dacă Media Lor Aritmetică Este 144, Media Primelor Două Este 138, Iar A Ultimelor Două Este 150
Îmi Puteți Spune Ce Sunt Angorele?
Explica Rolul Semnului Exclamari In Secventa : Asta-i!
Specificati Felul Predicatelor Din Enunturile: Cartea De La Iulia Este Noua. Manualul Elevului Este Interesant. Cartea Fetei Este Pe Masa.
Fie ABC Un Triunghi Isoscel In Care AB=AC=10 Cm Si BC=12 Cm . Inaltimea Din A A Triunghiului ABC=8. a) Aflati Sinus De BAC b)Aflati Lungimea Seg Am Astfel Am=Bm
Realizeaza Un Scurt Istoric Al Mijloacelor De Transport.Va Rog!!!!Dau Coroana!!!