RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
va rogg 5 ghicitori !! va rogg! dau coroana!!
Răspuns :
Beaticetutunaru
Beaticetutunaru
26-01-2017
Ce e mare e greu încâlcită e mereu(parul)
Ce e mic si te înțeapă (arici)
Sunt pătrat si se arunca ce sunt(zarurile)
Bucalaia de la stana Ne da miel lapte si lână (oaia)
Am doi frați
Care nu se pot vedea( obrajii)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROGGG AJUTA-TIMA, DAU COROANA
Ma Poate Ajuta Cnv Pls 50 Puncte + Coroana
3.Completează Spațiile Libere Cu „ia“ Sau „i-a“. Profesia Lui_ Adus Multe Satisfacții. Astăzi_ Trenul Spre Capitală. __să Vezi Ce Bine Este În Tabără! C
[tex]a) {2}^{x} \div ( {2}^{x + 1} - {2}^{x}) \\ B)4 \div ( { 3}^{x + 1} + {3}^{x}) \\ C)( {5}^{x + 2} - {5}^{x + 1} + {5}^{x} ) \div 21 \\ [/tex]10 Puncte
Numărul Alcoolilor Monohidroxilici Tertiari Ce Conțin 18,18% Oxigen Este:a) 3b) 5c) 4d) 1e) 2
Se Consideră Progresia Aritmetică In Care A1=7 Si A2=37.calculati Suma Primilor 10 Termeni Ai Progresiei
2. Fie ABCD Trapez Isoscel, AB|| CD, M(BCD) = 45°, BC = 4√2 Cm ŞiAB= 4 Cma) Aflati Baza Mare CD.b) Calculati Aria Şi Perimetrul Trapezului.c) Dacă Punctul O De
Dau Coronița Va Rog 24) Determinați Numărul Real X Știind Că 2 Și X Sunt Direct Proporționale Cu 6 Respectiv 15 25) Determinați Numărul Real X Știind Că X Și 3
!!!DAU COROANA SI 99 DE PUNCTE!!! Put The Verbs In Brackets Into The Correct Form Of the Present Simple Or Present Continuous. Carlos 1) .......................
Problema 4 ...Tind Sa Cred Ca Raspunsul Este Unul Dintre A Si D..Insa Nu Stiu Exact Cum Sa Demonstrez Acest Fapt