RO Study
👤
Bety07
Bety07
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
substantivele proprii în numar și gen
Răspuns :
GDZeros
GDZeros
26-01-2017
Alex Mari Robert Mircea Georgiana Teodor Mihai Mihaita Mihnea Marius Vasile Aurelia... Sper Ca Tia Pacut :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Conducator Auto Parcurge Distanta Dintre Doua Localitati Astfel:în Prima Zi A Parcurs 2 Supra 8,a Doua Zi Cu 1 Supra 8 Mai Mult Iar A Treia Zi 3 Supra 8. Ce
Bunica A Plantat In Sera 145 Lalele ,cu 19 Mai Putine Narcise ,iar Ghiocei Cu 24 Mai Multi Decat Lalaele Si Narcise La Un Loc . Cate Flori A Plantat Bunica In T
Buna Imi Spuneti Si Mie 4 Ghicitori Asa Mai Grele ! Cine Imi Zice ii Voi Da Cel Mai Bun Sau Un Multumesc !! :) Cu Tot Cu Raspuns !!!
Aseza In Ordine Crescatoare Fractiile 11 Pe 3 ,11 Pe 11,11 Pe 14, 11 Pe 5,11 Pe 12,11 Pe 9,
Buna, Unde As Putea Gasi Mai Multe Informatii Despre Utilizarile Oxizilor?
Efectueaza :124-311+234 ?
Ce Parere Aveti Despre Ideea De A Realiza O Nunta In Mijlocul Naturii?Argumentati!
Cn Imi Poate Si Mie Sa Imi Traduca Niste Propozitii Din Engleza In Romana :1.Sally And Cleary Didn't Used To Se Much Good Friends 2.I am Not Used To Hearing Bad
Un Elev Si A Propus Sa Citeasca In Timpul Vacantei O Carte De 288 De Pagini.In Prima Zi El A Citit5 Supra 9 Din Numarul Paginilor Ei.cate Pagini I-au Ramas De C
Trebuie Sa Fac O Compunere In Care Sa-mi Exprim Punctul De Vedere Despre Relatia Intre Bunici Si Nepoti.Putei Sa-mi Dati Cateva Ide Principale?