RO Study
👤
Porecla0
Porecla0
26-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutați mă va rog ! decât exercițiul 7
Răspuns :
Cosmi27negru
Cosmi27negru
26-01-2017
A) x=18 supra35 ori 7 supra3=6 supra 5
B)=9 supra 1=9
C) NU vad rezultatul, te rog sa mi-l dai!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Si Pe Mn Cu Un Rezumat La "Doua Loturi " De I. L. Caragiale Din Volumul Nuvele
Buna! Ajutati-ma Va Rog La Tema De Vacanta: Ma Gandesc La Un Numar.Îi Adaug 243,îi Scad 157,apoi 80 Și Obțin 300. La Ce Numar M-am Gandit?
Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 24 , 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul 17 Si Caturi Nenule.Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care
Daca Stiu Doar Densitatea Si Concentratia Procentuala A Unei Solutii..cum Ii Aflu Molaritatea?
Ce Inseamna: Are You Really Being This Cheap Over That One Thing?
Fii Creativ/creativa si Imagineaza O Aventura Petrecuta La Munte Alaturi De Ciresari.Redacteaza O Compunere De 25-30 De Randuri.Da Un Titlu Potrivit Copunerii
Daca Din Triplul Unui Numar Scadem Jumatatea Sa Obtinem 275. Care Este Numarul?
Cu Cat La Suta Este Mai Mare 4,2 Decat 3?va Rog Daca Se Poate Si Formula De Calcul. Ca Nu Stiu Cum Sa Aflu Procentele La Scumpiri Sau Ieftiniri De Preturi. Mu
Am Nevoie De Caracterizare De Personaj La "Un Om Necajit" De Mihail Sadoveanu La Personajul Principal :)
1. A)Scrieti Numarul : Trei Milioane Saptezeci Si doua De Mii Opt :....b)Scrieti Cifra unitatilor De Mii Pentru numarul 564321:....c)Scrieti Succesorul Numar