RO Study
👤
Bujoralex
Bujoralex
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum iti poti da seama de un fragment
Răspuns :
IoNuTzZz11
IoNuTzZz11
26-01-2017
Pai... te uiti la alineat si daca acel alineat si-a schimbat brusc povestea inseamna ca e un fragment.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuieşte Un Text Scurt Cu Titlul „Prietenul Meu" În Care Să Foloseşti ortogramele: Nu-l, N-o, Nu-i.
Pe O Dreapta Fixsati Punctele Coliniare A B C D In Ordinea Asfel Incat AB =4 Cm Si CD =4 Cm .aratati Ca Segmentele BC Si AD Au Acelasi Mijloc
Dintr-un Pom Au Zburat De Doua Ori Succesiv Cate 10 Vrabiute. Cate Vrabiute Au Fost In Total Daca In Pom Mai Sunt 9 Vrabiute?
Scoateți Din Primul Fragment Din ,,O Drumeție Reusita"substantivele,adjectivele ,pronumele Și Verbele.Va Rog Ajutatima Urgentt. Ofer Coroan Și 100 De Puncte
Am Nevoie Si Eu De Traducere Din Lb Romana In Engleza Va Rog: . "când Nu Există Reguli, Femeile Preiau Controlul"
Am Nevoie De 100 De Exerciți Cu ÎNMULTIRE LA FRACTII ZECIMALE ȘI O 100 CU ÎMPĂRȚIREA FRACTIILOR ZECIMALE, DOAMNE Te Rog Ajută-mă ( Dacă Vrei, Please? ) ( EU ) :
1 Le Synopsis A. Voici 4 Synopsis De Films Français Ou En França Cette Image? Dans Ce Film De Science-fiction, Une Jeune Étudiante Appelée Lucy Voit Sa Vie Chan
8 Trei Frați Impart Un Teren De Formă Dreptunghiulară In 3 Loturi De Formă Pătrată, Ca În Imagine. Ştiind Că Perimetrul Dreptunghiului Este De 752 M, Află Lungi
Frumos=S,A,C,PN Prop Liliac=S,A,C,NP Prop Flori=S,A,C,PN Prop
Toate 6 Propozițiile Va Rog Frumos Mulțumesc