RO Study
👤
Ingriddiaconu
Ingriddiaconu
26-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Care sunt functiile sintactice??
Răspuns :
Maxxxyblue
Maxxxyblue
26-01-2017
este doar subiect complement atribut si predicat fara adverb
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Seara ! Un Text Argumentativ De Ce Vreți Sa Mergeți La Liceu Teoretic, Profil Umanist - Stiinte Sociale@Valdanet, Va Rog Frumos Ma Puteti Ajuta ? ❤❤❤
1. Suma A Doua Numere Este 49 Ştiind Ca Al Doilea Este Cu 17 Mai Mare Decat celalalt, Så Se Alle Nimerele 2. Suma A Trei Numere Este 77. Afati Numerele Ştiind C
23 Calculați: A (-48): (+3): (-2); D (-120):(-6):(-4):(-5); B (+64):(-4): (-2); E (-324): (+12):(-9); C (-84):(-7):(-4); F (+225):(-5): (+3).
Suma A Trei Numere Este 400 Primul Număr Este 153 Iar Al Doilea Număr Este Cu 32 Mai Mic Află Al Treilea Număr
Analizarea Propozitiei George Sa Întâlnit Cu Eric In Parcul De Distracții.VA ROG FRUMOS
Suma A Trei Numere Este 140. Al Doilea Numar Este Cat Dublul Primului, Iar Al Treilea Cât Jumătate Din Primul Număr. Află Cele Trei Numere.
After "Those" As In "Those ... Like Musicals" Do You Use Who Or Whom? I Need The Answer Quick
Am Nevoie De O Poezie De 4 Strofe In Care Sa Fiu Eu Descrisa.Am 11 Ani, Păr Șaten, Ochii Căprui, Activitatea Preferata Cititul, Mâncarea Mea Preferata Este Past
Ex 2 Am Nevoie Urgent !!
Articulați Hotărât Și Nehotărât Substantivele: Tablou Și Elev, Subliniati Articolele