RO Study
👤
Thebear28
Thebear28
25-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutati-ma va rog
La ex. 9 :))
Răspuns :
Biancabibilici
Biancabibilici
25-01-2017
La A este fals și la B este adevărat deoarece "vantul" este subiect și "frunzele" complement.
Answer Link
Stribi3461
Stribi3461
25-01-2017
1 ) a
2) f
Sper ca te -am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sami Faceti Un Referat Cat Mai Lung Despre Poluare . Daau 50 De Puncte Si Coroana , (puteti Sa Il Faceti Pe O Foaie Si Sa Faceti O Poza Ca Răspuns) .
Stiind Ca A=-2,b=3,c=-1,calculeaza: a)a+b,a-c,-a+b b))b+c-a,a-(b+c) Dau Coroana!
Pls Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Dau 10 Puncte ,ma Abonez La Voi Și Vă Dau Coroana Va Rog Ajutati Ma
Hey! Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu Exercitiul 6? Daca Ati Putea Sa Dati Un Raspuns Revede Va Rogg Dau 60 De Pct
Din Fisierul Date.in Se Citeste De Pe Prima Liinie O Valoare N Iar De Pe A Doua Linie N Valori Reprezentand Elementele Unui Sir. Sa Se Tipareasca: a) Pe Ecran I
Cine Mă Ajută Și Pe Mine La Exercițiul Acela Textul E Mai Sus.
Ecris Le Pluriel Des Noms Suivants:le Pot-les Pots:le Dechet- : Le Bocal- :le Bac- :le Journal- :le Sac- ;le Metal- :le Reste: Va Rog
O Zona Din Europa Unde Exista Potential Energetic Geotermal? Va Roggg Repede Dau Coronita ?
Continuă Începutul De Text De Mai Jos Găsește Un Titlu Potrivit Textului Creat : Când Se Crăpat De Ziuă Magda Și Prietenul Ei Au Luat O Din Loc După Două Ore De
Ajuto Rapid! Îmi Dă Mereu 12 Supraveghere 5 Și Îmi Spune Că Nu Este Bine!!