RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 9.
Help dau 10 p
Coroana
Răspuns :
Imperfecta2002
Imperfecta2002
25-01-2017
Draga Ana
Te invit să călătorești cu mine la polul nord că sa vedem împreună pinguinii. Și nu te invit sa mergi cu mine doar că sa vedem aceste animale frumoase ci că sa nu-mi fie urît și să nu mă plictisesc singura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Dintre Suma Numerelor 38 Si 17 Si Cel Mai Mic Numar De Trei Cifre Este 45?
Avem Doua Nr Intregi A Si B, Daca Diferenta Dintre Produsul Si Suma Lor Este 1996, Aflati Nr
Cele Doua Veverite Simpatice Au Adunat Împreună 80 Alune. După Ce Fiecare Mănâncă 15 Alune,veverite Cip Are De 4 Ori Mai Multe Decât Dale. Câte Alune A Avut Fie
Ajutați-mă Va Rog!Dau 65 De PuncteScrie O Poezie În Care Sa Folosești Cat Mai Multe Cuvinte Care Încep Cu Litera S
Compunerea B Va Rog!Dau Coroana!
Determinati M Apartine De R Stiind Ca Varful Parabolei Asociate Functiei F:R R F(x)=x^2+2x+m^2 Se Afla Pe Graficul Functiei G:R R G(x)=x^2
Va Rog Mult ! Dau 10 Puncte,coroana, Multumesc Si 5 Stele ! Mersi Anticipat !!! ❤ Ex 28 ! Mersiiiii ❤❤❤❤❤
Scrie Trei Slogane Pentru A Recicla
Ma Puteți Ajuta Va Rog. În Trei Bazine Sunt 232 Pești. În Primele Doua Sunt 143 Pest, Iar În Ultimele Doua Sunt 182 Pești. Câți Pești Sunt În Fiecare Bazin?
Fie Multimea M = (10,20,30,40,50,60,70,80,90). Calculati Probabilitatea Ca, Alegand Un Numar Din Multimea M, Aceasta Sa Fie Multiplu De 15.