RO Study
👤
Adytza579
Adytza579
25-01-2017
Limba română
a fost răspuns
ce ste verbul ? va rog !
Răspuns :
Papilon20000
Papilon20000
25-01-2017
Verbul este partea de vb ce determina o actiune. EL se mai numeste si nucleul comunicarii,deoarece fara verb nu ar exista propozitii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4.Calculaţi Cateta Unui Triunghi Dreptunghic ABC, M(<B)=90°
CEEE TRAVEL With Care Travelling The World Is Fun And Exciting, But We Need To Take Care When We Visit New Places. Here's How! Care For The Planet It's A Good I
Determinati Nr Nat Abcd Stiind Ca 20cd + Ab18 = 8102urgen!!!!!!!!!!! Abcd; 20cd; Ab18 Sunt Cu Bara! URGENT SAU COROANA
6 Interpretează Primele Două Versuri Din Strofa A IV-a. Ce Sentimente Ale Poetului Pot Fi De Duse Din Această Secvență
Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarele Exercitii. Va Rog Sa Nu Scamati. Mai Am Niste Intrebari Din Aceeasi Carte La Care As Avea Nevoie De Ajutor La Alte Intrebari,
III. Uniţi Prin Săgeţi Fiecare Enunt, Aflat În Coloana Din Stânga, Cu Raspunsul Cores punzător, Aflat În Coloana din Dreapta. (2 Puncte) În Figura Alăturată
15) Notele Obținute La Teza De Matematică De Către Elevii Claselor A VIII-a A, A VIII-a B Şi A VIII-a C Sunt Cele Din Diagramele De Mai Jos. Pentru Fiecare Clas
Raportul Randamentelor A Două Circuite Electrice, Obţinute Prin Conectarea Succesivă A Două Rezistoare Având Rezistenţele R1 Şi Respectiv R2 , La Aceeaşi Sursă
Ajutați-mă Este Pana Mîine
Ma Puteti Ajuta Cu Acest Exercitiu La Punctul B