👤
a fost răspuns

Te numesti Ioana Balan , esti eleva la Liceul Sportiv din Chisinau.Redacteaza o crere adresata Primarului Comunei Frunzesti din Raionul Ungheni, Popescu Radu, cu scopul de a-ti elibera o adeverinta in care sa fie reflectat faptul ca parintii tai, locuitori ai Comunei Frunzesti, au cate o pensie ce nu depaseste suma de o mie douasute de lei.Adeverinta va fi prezentata administratiei Liceului pentru a ti se un loc in camin. Cerea va fi dotata cu 25 ianuarie 2017.

Răspuns :

Domnule Primar,

Subsemnata Balan Ioana, eleva la Liceul Sportiv din localitatea Chisinau, 
            Prin prezenta, va rog sa-mi eliberati o adeverinta din care sa rezulte cuantumul pensiilor de care beneficiaza parintii mei, Balan...... si Balan......., domiciliati in comuna Frunzesti. Adeverinta imi este necesara pentru Administratia Liceului Sportiv Chisinau, spre a dovedi ca parintii mei beneficiaza de pensii care nu depasesc 1200 Lei fiecare, in vederea obtinerii unui loc la caminul liceului la care studiez.

Va multumesc, anticipat, pentru sprijinul acordat,

25 ianuarie 2017                                                  Balan Ioana

Domnului Primar al Comunei Frunzesti, Raionul Ungheni, Popescu Radu